Ulla-Britt Kirchsteiger

Ulla-Britt Kirchsteiger

november 8, 2022 0 av beaktiv

65-åriga Ulla-Britt Kirchsteiger jobbar som sjuksköterska. Men, du kanske känner igen henne mer som Ernst Kirchsteigers fru? Paret träffades redan i gymnasiet, när de båda var 17 år gamla. Sedan dess har de gift sig, skaffat hus och två söner. Samtidigt har Ernst blivit en stor TV-profil inom hemmafix. Under tidigt 2021 välkomnade familjen även sitt första barnbarn.

Ett liv utanför rampljuset

Ulla-Britt Kirchsteiger har valt att leva utanför rampljuset. Det beror på att hon inte känner något större behov av att vara i centrum. Ernst däremot berättar gärna om sin fru och deras långa relation. Precis som alla andra par har de gått igenom kriser tillsammans. Men, det finns inga knep för att hålla liv i relationen, enligt Ernst. Istället ska man fokusera på ens egna förmågor och klokheter.

De prioriterar även sin relation. När Ernst är ute och jobbar ser han till att komma hem varje dag och äta middag. Om Ernst har Ulla-Britt tidigare berättat att hon förstod att han inte var en vanlig kille. Han kändes vuxen och var romantisk. Hon berättar vidare att Ernst tidigt sa att de skulle skapa ett fint liv och hem tillsammans. Ulla-Britt visste redan då att livet med Ernst skulle bli rikt och spännande.