The curse of oak island season 10 sverige

The curse of oak island season 10 sverige

mars 11, 2023 0 av beaktiv

Den förbannade ön Oak, säsong 10 – Sverige

Den legendariska serien ”Förbannelsen på Oak Island”, eller ”The Curse of Oak Island”, har trollbundit publik runt om i världen och särskilt i Sverige. I TV-serien följer man bröderna Rick och Marty Lagina när de ger sig av på en äventyrlig skattjakt i Nordamerika. Resan tar oss till den mystiska Oak Island, belägen utanför Nova Scotias kust i Kanada, där otaliga skatter sägs vara gömda.

Säsong 10 förväntningar

I säsong 10 av ”The Curse of Oak Island” återvänder bröderna Lagina med förnyad entusiasm och större beslutsamhet än någonsin tidigare. Fansen ser fram emot flera gripande och spännande avsnitt, fyllda av historiska mysterier och oväntade upptäckter. Vad gömmer sig under ytan på Oak Island?

Nummer på Säsong Premiärdatum Antal Avsnitt
Säsong 10 TBA ???
Säsong 9 10 November 2020 23+
Säsong 8 5 November 2019 23
Säsong 7 13 November 2018 22

Svenska tittare har också blivit trollbundna av The Curse of Oak Island, och serien har blivit extremt populär i Sverige. Från de första säsongerna till den kommande säsong 10, fortsätter tittare i Sverige att följa bröderna Lagina på deras spännande äventyr.

Populära Teorier

Det finns många teorier om vad som kan vara dolt på Oak Island. Genom historien har det sagts att allt från kapten Kidds piratskatt till tempelriddarnas heliga graal kan befinna sig på ön. Vad kommer vi att få se i säsong 10?

Ingenting är säkert ännu men med all säkerhet kan vi säga att säsong 10 kommer att vara en fortsättning på en rivande saga. Vi alla ser fram emot det och håller tummarna för bröderna Lagina i deras historia fyllda äventyr!

Listan över möjliga skatter inkluderar men begränsas inte till:

  • Queen Annes Piratskatt
  • Crown Jewels of France
  • Sacred Writings of the Knights Templar

På så sätt väntar en ny spännande säsong för fansen både i Sverige och runt om i världen. Kommer ”förbannelsen” att brytas denna gång? Det finns bara ett sätt att få reda på det. Håll dig uppdaterad för den spännande säsong 10 av ”The Curse of Oak Island”.