Hur gammal är Theoz 

Hur gammal är Theoz 

februari 18, 2023 0 av beaktiv

Kanske är du sedan länge ett fan av Theoz, eller så upptäckte du honom nyligen genom Melodifestivalen. När man ser unga artister är det lätt att man genast börjar undra – Hur gammal är Theoz? 

Theoz, eller Theodor Haraldsson, som han egentligen heter, föddes 2005 i Linköping. För den som är snabb i huvudräkning står det klart att Theoz är 17 år gammal 2022. 

Eftersom han är så ung kan man kanske tro att Melodifestivalen 2022 var hans första framträdande. Så är inte fallet. Redan år 2013, när han endast var åtta år gammal, var han aktiv på sociala medier. Då var det Youtube som var hans största plattform, men nu för tiden har han även stora konton på både Instagram och TikTok. På Instagram har han hundranittiotvå tusen följare (192 k) och på TikTok har han 1,9 miljoner fans.

Theoz håller privatlivet privat

Trots att Theoz har varit i rampljuset länge finns det många obesvarade frågor. Vanliga frågor utan svar är bland annat:

  • Hur lång är Theoz?
  • Vad heter Theoz mamma?
  • Har Theoz en flickvän 2022?

Eftersom Theoz har varit känd sedan han var barn och fortfarande är väldigt ung finns inga exakta uppgifter kring hans längd. Den har varierat från år till år och det kan hända att han fortfarande växer. 

Trots att han är aktiv på flera sociala medie-plattformar är Theoz ganska privat gällande sin familj. Även kring eventuell flickvän eller partner håller Theoz på integriteten. Kanske klokt, när man är en tonåring med flera hundra tusen följare.