Gua sha sten bäst i test

Gua sha sten bäst i test

januari 8, 2023 0 av beaktiv

Vad är Gua Sha Sten?

Gua Sha sten är en terapeutisk teknik som ursprungligen kommer från traditionell kinesisk medicin. Den innebär att man använder en avrundad skrapsten på huden för att förbättra cirkulationen och främja naturlig läkning. Tekniken är mest känd för sina fördelar inom skönhetsvärlden, särskilt när det gäller ansiktsvård.

Gua Sha Sten Bäst i Test

Det finns många olika typer av Gua Sha stenar, varav vissa är mer effektiva än andra för specifika ändamål och hudtyper. Vi har testat flera olika märken och typer för att kunna presentera dig för de allra bästa på marknaden just nu.

Märke Typ av sten Betyg
Rose Quartz Rosenkvarts ⭐⭐⭐⭐⭐
White Lotus Jade ⭐⭐⭐⭐⭐
Green Goddess Aventurin ⭐⭐⭐⭐☆
Yellow Jasper Gul jaspis ⭐⭐⭐⭐☆

Så använder du Gua Sha Sten

När du använder din Gua Sha sten, börjar du med att applicera en ansiktsolja för att hjälpa stenen glida lätt över huden. Skrapa sedan försiktigt stenen i uppflytande rörelser längs ansiktet och halsen. Detta stimulerar blodcirkulationen och kan hjälpa till att minska svullnad och förbättra hudens ton och struktur.

Fördelar med att använda en Gua Sha Sten

Det finns många potentiella fördelar med att använda en Gua Sha sten, inklusive:

  • Förbättrad cirkulation
  • Reducerad svullnad och inflammation
  • Förbättrad hudton
  • Reducering av fina linjer och rynkor

För de bästa resultaten rekommenderar vi att du använder din Gua Sha sten dagligen som del av din skönhetsrutin. Som alltid bör du konsultera en vårdgivare om du har några medicinska tillstånd eller bekymmer innan du börjar använda nya verktyg eller terapier.