Griffins’ Steakhouse – något extraordinärt
Griffins’ steakhouse är något av en amerikansk dröm för dem som gillar biffar och kött. Du som hellre vill ha fisk och skaldjur kan få dig ett skrovmål du med. Härifrån går ingen hungrig. På Griffins’ Steakhouse Extraordinaire finns en vinlista värdig ett systembolag.
Snabbfakta om Griffins Steakhouse:
Namn | Griffins’ Steakhouse |
Adress | Klarabergsviadukten 67, Stockholm |
Inriktning | Stekhus, grill, kött, fisk, skaldjur |
Matservering | Brunch, lunch, middag |
Drycker | Öl, vin, drinkar och champagne |
Griffins Steakhouse – får det att vattnas i munnen
Vill du äta riktigt god mat så får du ta dig till Griffins’ Steakhouse Stockholm och det ställe som heter Griffins’ Steakhouse Klarabergsviadukten. Här finns det så mycket att välja på att det är helt omöjligt att berätta om alltihop. Deras meny och vinlista är så gedigen att det blir som en mindre bok att ta sig igenom.
Det är med andra ord ett ställe som du kan gå till många gånger. Det finns alltid något nytt att pröva och är man riktigt fäst vid en av måltiderna kan man ju beställa den vid flera tillfällen. Gå in och äta lite random kan fungera men det är att rekommendera att boka bord om du vill vara riktigt säker på att slippa vänta alltför länge. Att boka kostar ju inget så varför chansa?
Griffins Steakhouse – ägare
På frågan “Vem äger Griffins’ Steakhouse?” är svaret att Griffins’ Steakhouse ägare är ingen enskild person utan ett bolag som äger flera restauranger på bland annat Stureplan. Firman tecknas av styrelsen och ordförande som är en person som heter Kovac.
En annan person som verkligen äger på Griffins är deras kock. Det är få som skapar mat som hen gör. Allt kommer till bordet med en smak av fulländning. Smaklökarna går i taket och varenda por i hela kroppen skriker mer, mer, mer. Det är att äga det! Inte undra på att man då och då kan läsa om Griffins’ Steakhouse när det är en recension på gång.
Griffins Steakhouse – meny
Griffins’ Steakhouse meny är svårslagen då den innehåller mer eller mindre allt och lite till. Du kommer garanterat äta dig mätt oavsett vilken smak och inriktning på din diet du har. Dessutom är det aldrig ett problem på Griffins’ att göra en specialorder.
Det gäller vare sig du är på plats eller om du vill handla på nätet och ta med dig hem. Då är adressen www.griffinssteakhouse.se om du vill ut och söka på nätet. Varje lördag har de en brunchbuffé. Den är väl värd att prova. Det finns både grönsaker och sallad tillsammans med nygrillat kött. Men självklart även en mängd fina rätter som är inspirerade av den klassiska brunchen.
Griffins’ Steakhouse – dryckeslista
Du kanske undrar om det serveras vin på ett stekhus och svaret är: Javisst gör det det! Här är det ett ställe som serverar dig vin från en diger vinlista med vin från i princip hela världen. Du kan få drinkar och öl, vin och champagne så det står härliga till. Vi ger dig ett litet smakprov på ölgrupper här:
- Lager
- Weissbier
- Stout
- Ale
- Suröl
- Fatöl
- Cider
Alkoholfria alternativ:
- Apple Spritz
- Aqua Fresca
- Pick me up
Öl och vin, även de alkoholfria:
- Lager
- Eko
- Ipa
- Blanc de blancs
- Sparkling tea
- Rött, vitt, rosé
- Juice
- Fanta
- Sprite
- Cola
- Äppelmust
Griffins’ Steakhouse – öppettider
Griffin har öppettider som gör att du kan äta både tidigt och sent. Vill du ha en tidig lunch eller en väldigt sen frukost kombinerat med lunch, så kallad brunch, äter du den med fördel på Griffins’ Steakhouse. Vill du äta en god middag eller kvällsmat är det bäst att boka bord så du vet att du och ditt sällskap får plats när ni kommer .
- Måndag till tisdag är det öppet mellan 11.00 och 23.0
- Onsdag till fredag från 11.00 till 24.00
- Lördag från klockan 17.00 till 24.00
Griffins’ Steakhouse – miljö och atmosfär
Det är en go och trivsam miljö som möter dig när du stiger inför dörren. Hit känner du att du vill gå flera gånger innan du ens har sett vad som erbjuds. Det är en sådan miljö som gör att gästerna vill komma tillbaka gång på gång.
Det är också en av anledningarna till att Griffins’ Steakhouse är så populärt som det är. Miljön och såklart maten och den goda drycken med så mycket variation. Det är bara att sätta sig vid dukat bord och njuta utan att ens fundera på vad maten innehåller. Allt är ju så himla gott.