Eintracht frankfurt mot tottenham laguppställning

Eintracht frankfurt mot tottenham laguppställning

januari 16, 2023 0 av beaktiv

Eintracht Frankfurt mot Tottenham: Se upp för denna laguppställning

De två europeiska fotbollsgiganterna Eintracht Frankfurt och Tottenham Hotspur kommer att mötas i en spännande match. Fansen väntar med andan i halsen för att se deras favoritlag konkurrera på den internationella scenen. Är du nyfiken på vilka spelare som kommer att finnas på planen? Låt oss titta på den troliga laguppställningen.

Eintracht Frankfurt Spelare Position Tottenham Hotspur Spelare
Kevin Trapp Målvakt Hugo Lloris
Evan Ndicka Försvarare Toby Alderweireld
Martin Hinteregger Försvarare Davinson Sanchez
David Abraham Försvarare Serge Aurier
Dominik Kohr Mittfältare Pierre-Emile Hojbjerg
Daichi Kamada Mittfältare Harry Winks
Sebastian Rode Mittfältare Dele Alli
Andre Silva Anfallare Harry Kane
Luka Jovic Anfallare Son Heung-min

Båda Lagen har en solid startelva

Både Eintracht Frankfurt och Tottenham Hotspur har en stark startelva. Lagens tränare erkänner betydelsen av att ha de bästa spelarna tillgängliga för denna match och har därför valt sina mest talangfulla och erfarna spelare.

För att följa med i matchen, håll ett öga på laguppställningen och ändringar i lagets sammansättning. Ändringar kan ske snabbt, så det är viktigt att hålla sig uppdaterad med de senaste nyheterna. Vare sig du är ett fan av Eintracht Frankfurt eller Tottenham, kommer denna match att vara en fantastisk visning av toppfotboll.

Slutord

Eintracht Frankfurt mot Tottenham: detta är en fotbollsmatch du inte vill missa. Med den möjlig laguppställningen som vi har sammanfattat, kommer denna match att bli en otrolig kamp mellan två mycket skickliga lag. Glöm inte att stödja ditt favoritlag – oavsett vilket det är!