Circle k korv 1 kr

Circle k korv 1 kr

mars 28, 2023 0 av beaktiv

Circle K Korv för endast 1 kr

Om du ständigt är ute efter att få ut mest möjligt av dina pengar, så är du troligen en fan av Circle K och deras fantastiska erbjudande – Circle K korv för bara 1 kr!

Det är rätt! Varje dag kan du köpa en läcker korv från Circle K för bara en krona. Denna deal är alltid tillgänglig, vilket innebär att du aldrig behöver gå hungrig igen.

Produkt Pris Location
Circle K Korv 1kr Alla Circle K stationer
Circle K Big Bite 30kr Alla Circle K stationer
Circle K Kycklingkorv 15kr Utvalda Circle K stationer
Circle K Vegankorv 20kr Utvalda Circle K stationer

Hur du tar del av erbjudandet

För att ta del av detta otroliga erbjudande, behöver du bara besöka din närmaste Circle K-station. Informera sedan personalen att du vill köpa korven för 1 kr. Enkelt, smidigt och framför allt, ekonomiskt. Så passa på att ta del av denna fantastiska deal imorgon!

Circle K’s stolthet – Korvarna

För det priset kan du undra om kvaliteten varierar, men nej. Circle K’s korvar är lika läckra och saftiga som någon annan premiumkorv på marknaden. De är grillade till perfektion varje dag och finns i ett brett utbud av sorter, så det finns något för alla smaker.

I listan ovan kan du se några av de mest populära korvtyperna som säljs hos Circle K. Från deras ursprungliga korv till den läckra Big Bite och till och med veganalternativ, har Circle K något för alla typer av korvälskare.

Ta chansen att njuta av en välsmakande korv från Circle K idag och upplev de fantastiska besparingar som detta erbjudande medför.